szugyfejlec1
ujszugylogo
szugyfejlec2

Nógrád megye, Szügy

Vállalkozása Új Otthona

Üdvözöljük az Szügyi Ipari Parkban

A nyugat-nógrádi térség gazdasági életének fejlesztése

A Szügyben most létesítendő, mintegy 10 hektáros földdarab közel felén található a terjedelmes napelempark, míg a másik, közművesített, ivóvíz, szennyvíz, elektromos – és távközlési infrastrukturális hálózattal ellátott, szilárd burkolatú úttal rendelkező részre kis- és középvállalkozásokat várunk, akik akár  azonnal beépíthetik az általuk használni kívánt övezetet.

Korszerűsítse nálunk vállalkozását!

A Balassagyarmat-Szügy övezet folyamatos fejlődése, a több évtizede jól működő hazai és nemzetközi szügyi vállalatok a terület gazdasági életének versenyképességét növelik. 

Népszerű vállalkozás helyszín

A magyar gazdaság szorosan kapcsolódik Németországhoz, így példaértékű a községben működő német tulajdonú cégek jelenléte. Parat Ungarn Kft, Zollner Elektronik AG.

Transzparencia

Stabil és világos tulajdonosi viszonyok, átlátható szabály- és feltételrendszerek.

A Szügyi Ipari Park kedvező feltételeivel várja kis- és nagyvállalatok, vállalkozások és startup-ok betelepülését üres telkeire és az Inkubátorház szabad irodáiba, műhelyeibe.

Kiváló infrastruktúra, azonnali csatlakozás lehetősége a közművekhez.

Kérje ajánlatunkat meglévő szabad telkeinkre, konkrét elképzelések esetén akár a kinézett telkek kijelölésével!
 
szugy

Elhelyezkedés

Kedvező földrajzi fekvés

Autópálya távolsága 55 km
Budapest távolsága 80 km

A Szügyöt és Balassagyarmatot összekötő közút melletti 10 hektáros területeten fekszik az ipari park, amely Budapestről és az M3-as autópályáról is egy órán belül elérhető.

magyarorszag
idovonal-szugy
csarnok

Csarnok méretei
Raktár: 342m2
Iroda: 244 m2
Szabad terület: 3,8 hektár

Inkubátorház

Magyarországon folyamatos fejlődést mutat a startup világ, és a kapcsolódó kezdeményezések eredményeképpen több sikeres cég is létrejött. A Szügyi Ipari Park várja az induló startup vállalkozásokat és a már sikeres cégeket, amelyeket a környék inspiratív természetközeli adottsága vonz. (Bánki tó, gyalogtúrák, Szlovákia közelsége)

terkep1

Kérje ajánlatunkat meglévő szabad telkeinkre!

ZÖLDÖVEZET
KÖLTSÉGHATÉKONY BÉRLET

Lépjünk kapcsolatba!

Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!